O nama

Hotel "Jelena" je mjesto gdje se sastaju poslovni ljudi, turisti, rekreativci i svi oni koji za sebe žele najbolju hotelsku uslugu. Sa 54 sobe, sobom prilagođenom osobama sa posebnim potrebama, 3 vrhunski opremljena apartmana, dvije sale za prezentacije, bankete i konferencije, welness centrom, restoranom i cafe barom sa ljetnjom baštom, hotel "Jelena" je pravo mjesto za vas.

Smješten na samo nekoliko minuta laganog hoda od centra Banjaluke, hotel "Jelena" pruža svu udobnost za smještaj gostiju, raznovrsne poslovne sadržaje, vrhunsku ponudu domaćih i internacionalnih jela, bogatu vinsku kartu... Hotel raspolaže sa vlastitim parkingom, koji je besplatan za sve naše goste, a obezbijeđen je video nadzorom.

Nalazi se u sastavu tržnog centra "Emporium", u kojem na preko 12.000 m2 možete potražiti različite proizvode i sadržaje.

Misija

Naša misija je veoma jasna - pružiti samo najbolje usluge i sadržaje za sve naše goste.

Posvećeni smo kvalitetu koji ne trpi kompromis, jer mislimo da samo na taj način možemo odgovoriti sve strožijim i kompleksnijim zahtjevima tržišta.

Svi naši gosti mogu posvjedočiti o tome, jer nam se uvijek i sa osmijehom vraćaju. Stručno i ljubazno osoblje spremno je da odgovori svim vašim zahtjevima, uz stalno praćenje najnovijih svjetskih trendova u hotelijerstvu.

Vjerujemo da su zadovoljni gosti naši hajbolji ambasadori širom svijeta.

Strast

Strast prema našem poslu je ono što nas odvaja od svih ostalih. Posvećenost kvalitetu, stalna briga o našim gostima, tehnička asistencija, potpuna podrška VIP osobama, praćenje svjetskih trendova, stalno poboljšavanje kvaliteta naših usluga, uvođenje novih tehnologija... neosporno oslikavaju tu našu strast.

Vjerujemo da ćete nam svojim prijedlozima pomoći da budemo još bolji i da tu strast još više usmjerimo prema zadovoljstvu naših klijenata.